Seperti orang lain, dia juga pernah melalui pengalaman mengalami kenaikan berat badan mendadak sehingga mencecah 84kg.

Namun itu semua bukan alasan untuk kembali mendapat berat badan ideal. Menggunakan cara diet lebih sihat dan selamat dengan mengamalkan diet suku-suku separuh serta diet kalori.

Selain itu dia juga turut melakukan senaman workout bersesuaian dalam melengkapkan perjalanan dietnya.

Artikel Lain: Lepas 5 Bulan Bebas Kanser Tahap 4, Berat Elyana Kini Makin Bertambah. Akui Makin Sihat & Ceria!

Ayuh, ikuti perkongsian diet wanita ini Habibah Anuar yang kini berat badan sekitar 56 kg dengan ukuran pinggang 26.3 inci.

Turut berkongsi menu yang diambil sepanjang perjalanan dietnya ini.

Terkejut. Da lama tak timbang. Saja la timbang turun lagi. Then ukur pingang pon kurang. 26.3 inci da

Wanita Gembira Dapat Berat Ideal Tanpa Guna Produk. Kongsi Menu Diet Sihat Diamalkan!

IKLAN

Plan nak maintain ja ari tu 56kg dan 27inci. Makan da ikot kalori dalam 1500 – 1700
Amalkan dsss dan diet kalori. Serta lebihkan senam bebanan ( jika salah mohon tegur)
Makan makanan yang kenyang dan puas 

Pernah obes sampai 84kg. So kali ni betul-betul tak nak dah laluinya

Wanita Gembira Dapat Berat Ideal Tanpa Guna Produk. Kongsi Menu Diet Sihat Diamalkan!

Artikel Lain: Didiagnos Kanser Darah Tahap 4 Lepas Alami Sakit Perut. Doktor Kata Jangka Hayat 6 Bulan Je!

Antara Menu Diambil:

Wanita Gembira Dapat Berat Ideal Tanpa Guna Produk. Kongsi Menu Diet Sihat Diamalkan!

IKLAN

Wanita Gembira Dapat Berat Ideal Tanpa Guna Produk. Kongsi Menu Diet Sihat Diamalkan!

Wanita Gembira Dapat Berat Ideal Tanpa Guna Produk. Kongsi Menu Diet Sihat Diamalkan!

Wanita Gembira Dapat Berat Ideal Tanpa Guna Produk. Kongsi Menu Diet Sihat Diamalkan!

Wanita Gembira Dapat Berat Ideal Tanpa Guna Produk. Kongsi Menu Diet Sihat Diamalkan!

Wanita Gembira Dapat Berat Ideal Tanpa Guna Produk. Kongsi Menu Diet Sihat Diamalkan!

IKLAN

Wanita Gembira Dapat Berat Ideal Tanpa Guna Produk. Kongsi Menu Diet Sihat Diamalkan!

Wanita Gembira Dapat Berat Ideal Tanpa Guna Produk. Kongsi Menu Diet Sihat Diamalkan!

Wanita Gembira Dapat Berat Ideal Tanpa Guna Produk. Kongsi Menu Diet Sihat Diamalkan!

Artikel Berkaitan:

“Kurang Ambil Makanan Manis & Lebihkan Ulaman” – Rahsia Adik Che Ta, Maintain Cantik & Langsing Walau Ada 6 Anak