Rapi kini berada di dalam aplikasi   
Rapi kini berada di dalam aplikasi   

Rapi Alert

Makanan Sihat Cara Mudah Nak Masak, Jimat Masa Boleh Teruskan Diet

Senang tak nak buat makanan sihat setiap hari? Haa... kalau ikutkan ramai yang nak diet tetapi tak cukup disiplin dan selalu terbabas makan tak ingat dunia. Itu biasa!

Tip Kilatkan Barang Kemas Di Rumah, Buat Sendiri Jimat Masa Dan Poket

Ini cara kilatkan barang kemas di rumah dengan senang dan jimat. Tip ini untuk anda yang tak sempat pergi ke kedai emas untuk cuci barang kemas.

Beza Bentuk Kaki Beri Kesan Pada Keselesaan, Pengguna Kena Pandai Pilih

Realitinya setiap orang mempunyai bentuk kaki yang tak sama dan ini memberi kesan pada keselesaan kepada si pemakai. Jadi, haruuslah kena pandai pilih!

Aisha Retno Diserang Panic Attack Selepas Persembahan, Penat Terlampau Jadi Punca

Rupanya penyanyi wanita, Aisha Retno diserang panic attack selepas menyempurnakan persembahan ‘terbang’ pada Anugerah Juara Lagu ke-38 (AJL38).

Wawa Zainal Muntah Darah Ketika Umrah, Ini Jadi Punca

Kurang sihat, pelakon dan usahawan, Wawa Zainal muntah darah ketika menunaikan ibadah umrah di Mekah akibat terlalu letih.

Tubuh Berisi Diana Danielle Jadi Tumpuan, Pilih Jalan Abaikan Komen Netizen

Baru-baru ini pelakon wanita, Diana Danielle enggan ambil pusing komen netizen mengenai bentuk badannya yang nampak berisi berikutan pertambahan berat badan.Menerusi portal Kosmo! pemilik...

Pernah Bergantung Pada Ubat, Penyakit Anxiety Nana Sheme Hilang Lepas Kahwin

Sopan dan nampak manis dengan berhijab, penyanyi Nana Sheme mendedahkan tidak lagi berdepan serangan keresahan atau penyakit anxiety

Body Shaming Amylea, Sampai Sekarang Rupa Parasnya Dikatakan Tak Cantik

Nasib orang yang kena body shaming, penyanyi, Amylea salah seorang mangsa yang dikritik tentang kekurangan paras rupa.

Masuk ICU, Datin Maria Arshad Dalam Keadaan Separuh Sedar

Doakan yang baik-baik, pelakon veteran era 1980-an, Datin Maria Arshad berada dalam keadaan separuh sedar selepas dimasukkan ke unit rawatan rapi (ICU) di salah sebuah hospital swasta setelah mengalami kekejangan badan.

Jari Tercucuk Selumbar, Guna Teknik Ini Untuk Buang Lebih Mudah

Sekali jari tercucuk selumbar atau serpihan kayu halus, boleh tahan sakit, ya! Bukan biasa-biasa sampai tahap berdenyut tak boleh buat kerja.

Mesti Baca!

Shera Aiyob

Pilih Gaya Minimalis Berfesyen, Shera Aiyob Tampak Awet Muda Dan Stylo

Terpesona memandang air wajah pelakon wanita, Shera Aiyob tampak awet muda dengan penampilan terkini yang kelihatan menutup aurat dan bertubuh kecil molek, maintain seperti awal perkahwinan.