cuci mesin basuh

Sesekali anda kena cuci mesin basuh pakaian yang sudah lama digunakan, barulah cucian anda lebih bersih dan tak berbau pelik.

Biasanya jarang orang ambil tahu yang ‘drum’ mesin baruh juga patut dicuci. Mungkin ada yang pernah mencuci mesin basuh tetapi terpaksa upah orang dengan modal yang besar sehingga ratusan ringgit.

Cuci Mesin Basuh Dengan Modal RM5, Barulah Pakaian Bersih!

Cuci Mesin Basuh Dengan Modal RM5, Barulah Pakaian Bersih!

Tak perlu risau lagi jika mahu mencuci ‘drum’ mesin basuh yang sedia ada di rumah anda kerana sudah ada kaedah yang lebih menjimatkan.

IKLAN

Bukan itu sahaja, kaedah ini juga amat mudah untuk dilakukan, menarik bukan? Apa yang cuma anda perlu lakukan adalah mendapatkan serbuk ‘Washing Machine Cleaner’ di mana-mana cawangan kedai ECO Shop di seluruh Malaysia.

Cuci Mesin Basuh Dengan Modal RM5, Barulah Pakaian Bersih!

IKLAN

Bagi anda yang kali pertama mahu mencuci mesin basuh di rumah, anda disarankan untuk menggunakan dua paket serbuk ‘Washing Machine Cleaner’ tersebut dengan cuma berharga RM4.80 sahaja untuk kedua-duanya.

Lihatlah hasilnya, segala kesan kekotoran terlihat setelah anda menggunakan serbuk ‘Washing Machine Cleaner’ ini pada mesin basuh. Ini terbukti serbuk pencuci ini sememangnya amat berkesan.

IKLAN

Cuci Mesin Basuh Dengan Modal RM5, Barulah Pakaian Bersih! Cuci Mesin Basuh Dengan Modal RM5, Barulah Pakaian Bersih!

Anda juga boleh mendapatkan serbuk ‘Washing Machine Cleaner’ ini dengan membuat pembelian secara dalam talian menerusi aplikasi Shopee.

Foto: Facebook Ceritera rakya

Selain itu:  Ada Makanan Sebabkan Perut Berangin. Pakar Kimia Kongsi Tip Sistem Penghadaman Yang Baik!
Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI