guna jade roller

Buat anda yang nak awet muda, boleh cuba amalkan jade roller untuk urut kulit wajah. Habis hilang gari kedut kalau rajin buat setiap hari.

Tak perlu pergi Spa, anda boleh manjakan wajah di rumah. Jom tengok perkongsian Juju Jasmine ini…

Wanita Ini Rajin Massage Guna Jade Roller, Cantik Kulitnya!

Guna Jade Roller

Jade roller ini alat kecantikan yang membantu melancarkan peredaran darah, mencetuskan kollagen, memudarkan garis garisan halus, korang jugak boleh pakai jade roller ini ketika menggunakan serum/moiturizer juga tau. Supaya lebih meresap dan muka pun kelihatan anjal.

Wanita Ini Rajin Massage Guna Jade Roller, Cantik Kulitnya!

 

IKLAN

Nak lagi best, pakai face oil dan buat 4 gerakan ini dan amalkan pada setiap hari pagi dan malam hasilnya anda akan nampak dalam 1 bulan. But make sure consistent. Kena buat setiap hari buat kalau nak kesan yang cepat.

Wanita Ini Rajin Massage Guna Jade Roller, Cantik Kulitnya!

Mulakan dengan gerakan ke arah atas dari hujung bibir.

IKLAN

Kemudian dari tengah kening hingga hujung dahi.

 

Wanita Ini Rajin Massage Guna Jade Roller, Cantik Kulitnya!

IKLAN

Wanita Ini Rajin Massage Guna Jade Roller, Cantik Kulitnya!

Hasilnya Tengok Sendiri Selepas 2 Bulan

Selain kebaikan untuk awet muda, jade roller ni juga boleh membuat kulit kita nampak lebih tegang dan shape muka tu lebih kemas. Mesti ramai yang tak percaya kan dengan roller sahaja dah boleh awet muda. Kan?

Sudah mencuba menggunakan tip ini selama 2 bulan, memang nampak hasil yang memuaskan. Yang penting jangan bosan buat benda ni kalau nak cantik .

Jadi, apa lagi? Carilah satu jade roller untuk buat wajah awet muda tanpa garis halus di wajah.

Selain itu:  Masker Lobak Merah Cantikkan Kulit, Bantu Hilangkan Parut Jerawat
Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI