Ini antara langkah manjakan kulit sebelum tidur paling mudah, mestilah cuci muka. Tetapi untuk kekalkan kelembapan pada wajah, anda kena juga ada sesuatu.

Hah, cukup satu produk ini sahaja, mesti rasa puas! Perah tahu tentang sleeping mask?

Manjakan Kulit Sebelum Tidur, Bangun Pagi Kulit Kering Rasa Lembap

Ya, anda boleh pakai setiap malam sleeping mask dan bangun esoknya kulit tak kering. Rasa lembap dan selesa walau tak berapa rajin pakai pelembap.

IKLAN

Manjakan Kulit Sebelum Tidur, Bangun Pagi Kulit Kering Rasa Lembap

Ada orang kata, salah satu sleeping mask paling syok adalah, Laneige Cica Sleeping Mask. Bila berulang kali pakai Laneige Cica, esoknya kulit reda sikit from whatever blemishes and dryness yang ada.

IKLAN

Ini salah satu jenis sleeping mask yang terbaik untuk kulit:

@izzahtulatirah Siapa je yang tak kenal Lip Sleeping Mask Laneige ni. Yang tak pernah guna lagi, sila beli hokeyy! sumpah best dooh 😭👍🏻 #laneigelipmask #laneige #berry #lipcare #fyp #foryoupage #foryou #tiktok #explorepage #explore #viral ♬ Lift Me Up – From Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By – Rihanna

Kalau anda tak alergi dengan apa-apa kandungan produk muka, boleh cuba sleeping mask ni. Sangat melembapkan kulit, menguatkan skin barrier serta soothing the skin. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

IKLAN

Kulit akan jadi seolah-olah sedia untuk memulakan hari yang baru! Pakai moisturizer saja tak dapat result macam ni tau. Jadi bagi anda yang berkulit kering boleh cuba tip ini ya.

Kredit video: izzahtulatirah

Selain itu:  Hawa Rizwana Pernah Alami Whitehead Kronik, Ini Cara Dia Hilangkan!
Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI