Hanya minum air rendaman bawang, seorang wanita dapat turunkan berat 3KG seminggu. Menarik bukan?

Menerusi perkongsian daripada Harlinabi Abdullah, dia mengamalkan cara minum air rendaman bawang putih dan hasılnya berat turun 3 kg dalam masa seminggu.

Jadi untuk capai misi kurus tahun ini, anda boleh cuba petua ini.  Tak susah pun nak buat, cuma pastikan ada bawang putih.

Hilang 3KG Seminggu Minum Air Rendaman Bawang Putih, Ini Misi Kurus Tahu Baru!

Turun 3 KG Minum Rendaman Air Bawang Putih

Di sebabkan saya dah berjaya turunkan berat badan seminggu 3kg lebih, saya kogsikan petua ini ya.

Cara Penyediaan:

IKLAN

– Ambil 3,4 ulas bawang putih di ketuk.

– Masuk kan dalam air suam-suam tutup dengan penutup biar udara dalam tak keluar udara luar pun tak masuk biarkan semalaman minimun 6 jam.

– Pagi bangun dengan perut kosong kita minum air rendaman bawang putih.

IKLAN

Hilang 3KG Seminggu Minum Air Rendaman Bawang Putih, Ini Misi Kurus Tahu Baru!

Menurutnya juga selain turun kan berat badan boleh jugak membantu kawal diabetes kalau selalu menggunakan cara macam ini.

Sebab saya pun tiap pagi minum air rendaman bawang putih dengan cara ini. Banyak lagi kebaikan rendaman bawang putih selain DIABETES,Penyakit jantung,tekanan darah,flu dan sebagainya boleh research di YouTube dan Google.

IKLAN

Artikel Berkaitan:

Makan Sebiji Pun Dah Memadai. Ini Antara 8 Khasiat Kurma Ramai Tak Tahu!

Berjaya Hilangkan 19KG Dalam Setahun, Gadis Ini Kongsi Tip Mudah Diet Tanpa Produk

Elak Badan Rasa Tak Sihat, Amalkan Minum Segelas Jus Oren Setiap Pagi

Selain itu:  Doktor Kongsi Kelebihan Makan Hati Unta Ubati Asma & Batuk. Dimakan Dengan Roti & Cuka!
Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI