Jika anda tahu bahan-bahan berkualiti dalam sesuatu produk, hasilnya kulit bebas jeragat dengan cara mudah tanpa membuatkan kulit rosak. Malah hasılnya akan turut hilangkan parut yang ada.

Tular satu video di TikTok, saudara Hafiz berkongsi bagaimana untuk dapatkan kulit bebas jeragat dengan selamat. Namun kali ini dengan cara melaburkan sejumlah duit dengan memerlukan anda membeli produk terpilih.

Dua Produk Wajib Untuk Kulit Bebas Jeragat, Lelaki Ini Sendiri Dah Cuba

Ini dua produk wajib untuk kulit anda bebas  jeragat, buang sel kulit mati pada wajah menggunakan:

  1. The Ordinary Glycolic Acid Toning

Cara ini paling penting dan ramai orang terlupa, guna cotton pad 2 hingga 3 kali seminggu pada waktu malam. Bila anda buang sel kulit mati, automatik anda juga memudarkan parut jerawat, bantu tona kulit anda tak sekata dan pudarkan lapisan jeragat.

Dua Produk Wajib Untuk Kulit Bebas Jeragat, Lelaki Ini Sendiri Dah Cuba

IKLAN

Anda boleh nampak lapisan sel kulit mati yang melekat pada cotton pad. Apabila sel kulit mati sudah pun tertanggal, serum untuk pudarkan jeragat akan lebih mudah meresap masuk ke dalam kulit.

Produk wajib kedua anda perlu cuba untuk menghilangkan jeragat ialah:

IKLAN
  1. Axis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum

Dua Produk Wajib Untuk Kulit Bebas Jeragat, Lelaki Ini Sendiri Dah Cuba

Serum ini boleh digunakan semua jenis kulit, menggunakan peratusan Niacinamide yang optimal. Tak buat kulit rasa kering dan langsung tak pedihkan kulit. Malah anda dapat perubahan kulit dalam seawal dua minggu.

IKLAN
@valentskin Cara terpantas hilangkan jeragat!!! #Jeragat #SkincareGuru #PendidikanKulit #SkincareTips #BeautyTips #SkincareMalaysia ♬ FINE BY YOU – Asch

 

Kongsi lelaki ini lagi, ramai yang gembira dan berterima kasih padanya selepas menggunakan tips produk cantik ini untuk kulit bebas jeragat.

Nampak gayanya, anda yang ada masalah jeragat tebal tu, boleh lah mula berebut dapatkan dua produk terbaik ini ya!

Selain itu:  Tak Malu Amal Petua Lama Nak Cantik. Elvina Guna Air Beras Cuci Muka & Putih Telur Buat Masker
Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI