Jika sebelum ini keletah selebriti Eina Azman acap kali menceriakan pengikutnya di laman sosial.

Dia yang gemar berkongsi resepi mudah di laman Instagramnya dengan cara penyampaian melalui suara lembut gemalai menyebabkan dirinya mempunyai pengikut tersendiri.

Dan apabila tidak muncul di media sosial, ramai tertanya-tanya ke mana hilangnya selebriti bermata cantik ini.

Dalam perkongsian di Instagramnya Eina Azman memberitahu sebab memgapa sejak kebelakangan dia tidak muat naik apa-apa status.

Rupanya Eina Azman mengakui dirinya tidak sihat dan memberitahu dia baru saja lepas menjalani pembedahan di sebuah hospital swasta.

“Salam semuaโ€ฆ Alhamdullilah after 6 hours + saya dah bangunโ€ฆ Ramai yang whatsapp n dm tanya saya kenapa takde update apa2 sangat di ig.

“Dan masih terlalu ramai yang nak tau saya sakit apa. Lately ni saya kurang sihat. Saya dah pernah buat biopsy sebanyak 4 kali di leher dari tahun 2016 sehingga harini.

“Dan sakit saya masih tak hilang. Hari ni saya berjaya buat surgery selepas 2 tahun sebab tempat biopsy yang saya pernah buat beberapa kali sebelum ini masih bengkak dan sakit.

IKLAN

“This is my 2nd option dari Prince Court ke Gleaneagles. Hopefully selepas surgery ni sakit saya akan hilang selamanyaโ€ฆ Doa kan sayaย 

Sebaik berkongsi status terkini dirinya, ramai rakan selebriti mendoakan kesembuhan ibu kepada dua cahayamata ini.

zarinazainuddin_ tske care adik cepat sembuh ya

sheilarusly_jspictures Stay safe loveย @eina_azmanย 

IKLAN

catrionabrianross Get well soon dear..

iesya_toh Ya Allah..

Eina speedy recovery love u! Hugs!!!!

farahdhiya_fd Ya Allah Semoga Adik cepat sembuh dan dipermudahkan segala urusan oleh-Nya Will keep u in my doaย 

 

IKLAN

Kredit Foto: Instagram Eina Azman

Artikel Berkaitan:

โ€œNak Maintain Cantik, Kena Rehat & Tidur Cukupโ€ โ€“ Rahsia Hannah Delisha Kekal Anggun Lepas Kahwin!

Ini Khasiat Tersembunyi Teh Pisang. Selain Atasi Masalah Tidur, Boleh Juga Bantu Turunkan Berat Badan!

โ€œBagai Nampak Titik Cahaya Di Hujung Lorong Gelapโ€ โ€“ Doktor Kongsi Pesakit Kritikal ICU Kini Berkurangan