Lisa Blackpink

Tidak dinafikan diantara mereka berempat, Lisa Blackpink memiliki wajah paling unik dan tak pelik pun kerana wanita ini berasal dari Thailand.

Sebelum pergi jauh cerita tentang kecantikan kulit Lisa atau nama sebenarnya Pranpriya Manoban, anda patut tahu siapa wanita ini sebenarnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LISA (@lalalalisa_m)

Kenali Lisa Blackpink

Hampir setiap orang pasti tahu lagu mereka, DDU-DU DDU-DU dan Kill This Love. Malah ramai yang menghafal nama setiap ahli kumpulan ini iaitu Lisa, Jennie, Jisoo dan Rose.

Haa… jadi, ramai tertanya-tanya apakah rahsia kecantikan anggota paling popular Blackpink ini dalam hal penjagaan kulit wajah khususnya.

IKLAN

Rahsia Cantik Lisa, Setia Pakai Pelembap

Menerusi satu temu bual, ramai yang terkejut kerana rutin kecantikan Lisa tidaklah serumit yang disangka. Memandangkan dia seorang artis dan hampir setiap hari terikat dengan persembahan, ramai membayangkan dia mungkin mengamalkan lebih daripada tiga regim kecantikan untuk memastikan kulit wajah sentiasa sihat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LISA (@lalalalisa_m)

IKLAN

Menurut Lisa, dia tidak pernah hidup tanpa pelembap dan pelembut wajah, malah kedua-dua produk kecantikan itu sentiasa berada dalam tas tangannya.

“Kedua produk penjagaan kulit muka ini mampu membaiki kerosakan muka sehingga ke lapisan yang paling dalam.

“Selepas mencuci muka saya akan menggunakan pelembap dan pelembut muka setiap kali sebelum masuk tidur,” kata ahli kumpulan Blackpink yang paling muda ini.

IKLAN

Ceritanya lagi, rutin ini perlu dilakukan setiap hari tambahan pula memiliki kulit wajah yang agak kering.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LISA (@lalalalisa_m)

“Bagi saya semua wanita pun cantik. Saya sendiri amat menghargai kecantikan kerana ia adalah anugerah tidak ternilai buat wanita dan kita sepatutnya menghargai setiap apa yang kita miliki,” katanya.

Selain itu:  Dian Sastrowardoyo Kongsi 10 Menu Sihat, Begitulah Gaya Pemakanan Orang Cantik!

Betul tak puas tengok kecantikan Lisa ini, dan kita yang biasa-biasa ini sepatutnya disiplin dalam penjagaan skincare. Orang kata, tak cantik tak apa janji kulit tu sihat dan fresh!

Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI