Urut Dari Dagu Naik Ke Atas | Sebenarnya wanita tidak perlukan suntikan botox dan runcingkan dagu atau menaikkan tulang pipi kerana cara ini tidak meninggalkan kesan yang lama pada wajah.

Jadi kalau nak kulit tegang, putih, sihat, cantik dan awet muda, setiap pagi ambil masa seminit masa cuci muka. Lakukan urutan pada wajah dengan mengurut dari dagu naik ke atas secara membulat, jadi kulit tak mudah kendur.

Seminit saja dah cukup untuk melancarkan perjalanan darah. Bagi memudahkan urutan, anda boleh menggunakan minyak zaitun kerana minyak ini mudah meresap ke dalam kulit.

Urut Dari Dagu Naik Ke Atas, Ambil Masa Seminit Runcingkan Dagu Dan Cantikkan Kulit

IKLAN

Cara Urut Dari Dagu

Ia dimulakan dengan membersihkan wajah sebelum kulit disapu minyak zaitun. Selepas itu urutan bermula dari dagu ditolak ke atas.

IKLAN

Anda akan dapat merasai kesannya, tidak menyakitkan namun memberikan keselesaan. Paling penting terapi perlu mencari titik atau pusat tertentu pada wajah.

IKLAN

Urut Dari Dagu Naik Ke Atas, Ambil Masa Seminit Runcingkan Dagu Dan Cantikkan Kulit

Menaikkan tulang pipi dan mengurut bahagian rahang menjadikan wajah lebih runcing dan terbentuk. Namun begitu anda dinasihatkan melakukan urutan dua minggu sekali untuk kesan optimum.

Percayalah, sebaik amalkan urutan ini, anda dapat merasai kesegarannya. Malahan tulang pipi kelihatan sedikit menonjol. Ini bukan sahaja membentuk wajah tetapi juga sesuai untuk mereka yang sering sakit kepala atau tertekan kerana urutan ini boleh melegakan.

Selain itu:  Cuci Muka Dengan Betul, Cara Mudah Kurangkan Blackhead Di Wajah
Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI