Sepanjang PKP ini, ruang bilik antara yang paling sesuai dijadikan tempat kerja untuk mereka yang ‘work from home’.

Justeru bagi memastikan keselesaan, ruang bilik perlu sentiasa bersih dan wangi bagi mewujudkan mood bekerja dari rumah.

Oleh sebab itu penggunaan pewangi bilik mampu menjadikan mood bekerja menjadi lebih baik dan terus bersemangat sehingga tamat waktu bekerja.

Perkongsian seorang pengguna di Facebook, Emma Wan Noordin yang memberitahu dia tidak gemar jika rumah berbau.

Jika dulu dia hanya membeli spray haruman bilik yang biasa tetapi baunya tidak tahan dan sekejap sahaja sudah hilang.

Dia mencadangkan pengunaan pewangi elektrik daripada jenama Bath and Body Workd. Baunya sangat wangi apabila dipasang hingga baunya boleh sampai keluar bilik.

IKLAN

I ada sejenis penyakit tak boleh ada bau dalam umah. Tak kisah bau ketiak atau bau memasak

Dulu i dok beli spray bilik biasa… Selalu spray bilik. Tapi bau tak tahan lama, kejap je dah hilang.

Concentrated room spray…

La ni beli yang electrik Bath and Body work ni. On je… Bau wangi sungguh. Pasang kat bilik sampai keluar bau.

Tahan lama sebotol ni berbulan kot kalau on tak off2 switch.

Tapi kena beli kepala dia ini lah dulu. Kepala pun brand bath n body work ya.

IKLAN
Kena beli kepala dia….then cucuh botol perfume ni.

Baru pasang botol perfume tu. Kepala dia macam-macam jenis ada. Cantik-cantik.

Kalau nak bau lebih kuat, i beli yg botol kecik ni (gambar ketiga dan keempat) . Dia pati concentrated atau pati pekat.. Kuat giler bau nya.

Botol perfume bilik.

Sekali spray saja terus meresap bau dia dari atas turun ke bawah umah.

Lega ada perfume-perfume ni… tak payah beli yang biasa botol-botol besar pasaraya tu lagi dah.

IKLAN

Pergi je body n bath work. Atau shopee je lah senang. Ada beratus-ratus bau dan jenis. Search shopee “bath and body works room perfume” 

Artikel Berkaitan:

Air Minuman Masih Selamat Diminum Walaupun Dah Lepas Tarikh Luput. Ini Penjelasan Lanjut Ahli Kimia!

Jangan Salah Beli. Ini Caranya Pilih Skincare Sesuai Dengan Kulit Wajah Elak Kulit Berjerawat!

“Durian Buat Anda Gembira & Bantu Masalah Pencernaan. Tapi Jangan Ambil Berlebihan …” – Pakar Nutrisi