Tidak dinafikan rumah dianggap sebagai mahkota kecantikan bagi setiap wanita. Tidak kisahlah sama ada bertudung atau tidak, kebersihan anggota badan yang satu ini perlu dijaga sebaiknyanya.

Jadi terpulang pada anda untuk menjaganya sama ada secara petua tradisional atau menggunakan produk sedia ada.

Seorang pengguna di laman sosial Facebook, Nur Qyna telah menyenaraikan pilihan syampu terbaik yang telah dicubanya apabila mengalami masalah keguguran teruk suatu ketika dulu.

Jadi bagi mereka yang ada masalah keguguran rambut, boleh cuba panduan diberikan ini.

Gambar sekadar hiasan.

Syampu Sesuai Lebatkan Rambut

Siapa rasa rambut gugur teruk atau rasa macam dah botak. Aku suggest try shampoo ini Function teruk. Mana mana boyfriend yang awek selalu cakap rambut gugur, dah tak payah pening lagi.

Bagi je pakai shampoo ni, confirm elok. Cuba lah, mana tahu okay kan tapi aku dah try, results cun habisss  Ini aku senaraikan shampoo ikut warna. Beli ikut masalah rambut korang. Aku attach gambar sekali bagi clear. Boleh cari kat watson. Sebab aku beli kat watson 

1. Argan Oil Morocco 
Untuk membaiki rambut rosak

IKLAN

2. White strawberry and sweet mint 
Ini untuk sesiapa yang tak ada masalah rambut. Just nak jaga keharmonian rambut itu je. Boleh lah pakai yang ini. 

3. Arabica coffee fruit ( Warna maroon)
Ini pulak untuk yang rambut sudah nipis dan nak rambut tu tebal

4. Golden Morringa oil 
Ini untuk rambut kering yang tak bermaya macam mayat dan melembutkan rambut itu semula

IKLAN

5. Rosemary and Herbs 
Yang ini pulak untuk bagi kelembapan dan tak akan keringkan rambut

6. Passion flowers and rice milk 
Untuk suburkan rambut yang kurang nutrients

IKLAN

7. White grapefruit & mosa mint 
Untuk rambut nipis dan tebalkan rambut

Artikel Berkaitan:

Gara-Gara Minum Air Putih Berlebihan, Wanita Ini Masuk ‘Redzone’ Sebab Alami Sawan & Bengkak Otak

Hilang Suara, Salah Satu Gejala Luar Biasa Covid-19 Ramai Tak Tahu. Biasa Dialami Pesakit Berusia!