Keguguran rambut memang menjadi masalah kepada setiap wanita. Malah jika waktu mandi pasti akan dilihat segumpal rambut berguguran di lantai bilik air.

Bukan saja wanita tidak berhijab, yang memakai tudung juga tidak berkecuali mengalami masalah ini.

Banyak faktor berlaku keguguran rambut dan salah satunya penggunaan bahan kimia yang banyak. Jangan risau kerana ada cara paling mudah untuk menyelesaikan masalah ini.

Perkongsian Najwa Abdulrahman di Facebook yang berkata petua ini diberi oleh orang Arab untuk mengatasi masalah ini dan kesannya memang sangat mujarab.

Petua ini hanya memerlukan satu bahan sahaja dan ia selamat untuk digunakan.

Letak Cengkih Dalam Syampu. Gadis Dedah Rahsia Orang Arab Rambut Lebat & Tak Gugur!

IKLAN

Guna Satu Bahan Je Elakkan Rambut Gugur

Hanya ambik bunga cengkih berapa biji masukkan dalam shampoo .. dan selamat guna..

Najwa dah kali kedua guna petua ni.. mmg puas hati alhamdulilahhh

Bunga cengkih banyak kegunaan dia lain di guna untuk masak.. salah satu najwa guna dia untuk hilang masalah najwa alami lama dah..

– Kelumumur
– Rambut berminyak
– Rambut gugur

IKLAN

Letak Cengkih Dalam Syampu. Gadis Dedah Rahsia Orang Arab Rambut Lebat & Tak Gugur!

Mana-mana shampoo pun boleh.. tapi Najwa beli untuk baby sebab anak-anak boleh guna sama, bagi rambut lebat sikit..

Sebenarnya petua ini untuk lebat kan rambut tapi kesan dia banyak lagi..

IKLAN

Najwa takdak gatal-gatal lagi-lagi time pakai tudung panas-panas macam sekarang ini..

Rambut kering takdak berminyak rasa kembang fresh gitu, alhamdulilah rambut tak gugur berkilo..

*Najwa ambik petua ini dari orang arab* bagi tahu siap-siap satgi ada orang bising pulak

Letak Cengkih Dalam Syampu. Gadis Dedah Rahsia Orang Arab Rambut Lebat & Tak Gugur!

Artikel Lain: Makan 3 Kali Sehari, Tapi Amal Diet Suku-Suku Separuh. Rahsia Lepas 9 Bulan Dapat Berat Ideal!