Skrub Beras

Kalau rajin guna skrub beras, hasilnya memang berbaloi dan kesannya boleh dibezakan waktu itu juga. Kulit memang rasa lebih lembut dan cerah.

Nak-nak kalau anda terus amalkan setiap minggu, cukup 2 gosok pun dah cun elok kulit wajah. Ini lah cara paling mudah buang sel kulit mati tanpa perlu habiskan duit.

Wanita Ini Guna Skrub Beras Cerahkan Kulit, Berbaloi Tengok Hasilnya!

Okay, ikut cara yang dipraktikan oleh Nurul Ashikin Johari  yang memilih membuat skrub sendiri untuk kegunaan hariannya.

Wanita Ini Guna Skrub Beras Cerahkan Kulit, Berbaloi Tengok Hasilnya!

“Hari minggu macam ni anak anak semua ke rumah grandma. Mummy pun apa lagi start projek macam kebiasaan lah kan.

IKLAN

“Masa untuk manja kan diri pulak,Korang boleh follow jugak. Mudah je, jimat masa, yang penting jimat duit. Tak perlu beratus nak pi spa. Boleh follow gamba kat bawah okay.

Bahan-bahan:

  1. Beras Pulut
  2. Limau purut
  3. Sedikit air

Wanita Ini Guna Skrub Beras Cerahkan Kulit, Berbaloi Tengok Hasilnya!

IKLAN

Cara membuat:

  1. Kisar bahan-bahan tersebut hingga lumat/sebati.

Wanita Ini Guna Skrub Beras Cerahkan Kulit, Berbaloi Tengok Hasilnya!

2. Masukkan bahan yang dikisar ke dalam mangkuk atau bekas kecil.

IKLAN

Wanita Ini Guna Skrub Beras Cerahkan Kulit, Berbaloi Tengok Hasilnya!

3. Sapukan scrub yang siap dikisar ke tubuh anda. Wanita Ini Guna Skrub Beras Cerahkan Kulit, Berbaloi Tengok Hasilnya!

Sumber: Nurul Ashikin Johari

 

Selain itu:  Kulit Glowing Tanpa Mekap Tebal, Cuba Tip Katrina Kaif Ini
Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI