masalah kaki kering

Jika anda ada masalah kaki kering, mungkin ini adalah peluang anda untuk mencuba produk yang dikatakan sangat membantu pulihkan bahagia kasar dan menggerutu.

Menurut Puan Are Youu, dia sendiri tak sangkat yang produk ini cukup berkesan selepas tiga kali sembur di ibu jari kaki.

Hilangkan Masalah Kaki Kering, Sembur Tiga Kali Dah Baik!

Hilangkan Masalah Kaki Kering, Sembur Tiga Kali Terus Baik

Tidak berniat untuk hilangkan masalah tapak kaki kasar, dia rasa patut kongsikan kepada orang ramai yang mempunyai masalah yang sama.

Hilangkan Masalah Kaki Kering, Sembur Tiga Kali Dah Baik!

IKLAN

“Maaf ya kalau gambar ibu jari kaki tak manis ni, menjadi pula spray kat tapak kaki. Sebelum ini ada dah ternampak post pasal produk ini, katanya barang ini memang hydration power .

Hilangkan Masalah Kaki Kering, Sembur Tiga Kali Dah Baik!

“Jadi saja gatal cuba, tiga kali sembur dan hasilnya hilang sisik di bahagian ibu jari. Beli hari tu tak ada botol kecil. Redha juga beli, 500 ml tu takut tak sesuai. Muka hari itu pun kering dah okay ni, biasa takut nak try benda baru ni sebab muka sensitif,” kongsinya.

IKLAN
@dianewilfredd 7 Layer Toner Auto Kilat #hatomugiskinconditioner #naturieskinconditioner #naturiehatomugi #facemist #toner #beautyhacks #dianewilfredd ♬ Commando – Mavokali

Bukan Kaki Saja, Muka Pun Boleh Guna

Nak tahu, produk kelahiran Jepun ini bukan sahaja menjadi kegemaran di sana. Malah, menjadi pilihan kebanyakan wanita di Malaysia. Kalau masuk Watsons, susah betul nak mendapatkan toner serba boleh ini. Mana-mana pergi, mesti kehabisan stok.

Naturie Hatomugi Skin Conditioner dirumus khas untuk menyasarkan pelbagai jenis masalah kulit, seperti mengecilkan pori-pori, garis-garis halus, dan penuaan kulit.

IKLAN

Boleh digunakan sebagai toner untuk mengimbangi keasidan kulit, melicinkan kulit, meningkatkan keanjalan kulit dan melembapkan kulit sepanjang hari. Toner serba boleh ini juga baik untuk mengurangkan kemerahan, jerawat dan parut jerawat. Malah boleh digunakan sebagai face mist untuk menyegarkan kulit.

Selain itu:  Cerahkan Wajah Guna Sengkuang, Senang Bila Jadikan Krim

Hilangkan Masalah Kaki Kering, Sembur Tiga Kali Dah Baik!

Cara Guna:

Spray di bahagian muka macam biasa pakai toner. Kalau tapak kaki, malam dan bahagian yang senang kering pun boleh spray.

Hah, jangan lambat-lambat untuk mencuba produk ini ya. Nanti jangan lupa kongsikan hasilnya ya. Elok ke tidak!

Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI