Pudarkan Jeragat

Kalau serius nak pudarkan jeragat, anda kena ambil peduli tentang skincare apa yang sesuai untuk yang ada masalah parut dan jeragat.

Seperti yang dikongsikan oleh Puan Safa Nadia, hasilnya sangat memuaskan apabila jeragatnya pudar dan kulit jadi makin cerah. Ini best, jom baca bahan dan produk apa yang patut anda cuba untuk pudarkan jeragat.

Puas Hati Dapat Pudarkan Jeragat, Wanita Ini Kongsi Bahan Terbaik Buat Kulit Cantik!

IKLAN

Medi-peel Melanon x cream

Kebanyakan yang ada jeragat, guna cream ini sebab melanon ada brighthening ingredients. Jadi produk ini akan bantu cepatkan kesan pencerahan, Ascorbic asid,tranexamic asid,niacemide,magnesium ascobyl phosphate,alpha arbutin dan mulberry extract. Also ada boleh mengurangkan penghasilan melanin kulit untuk treat jeragat.

The Ordinary Alpha Arbutin

Boleh gabungkan dengan bahan ini sebab melanon perlukan sedikit bahan untuk boost kesan pencerahan pada kulit. Walaupun melanon dah cukup power tetapi tetap perlukan extra support.

IKLAN

Jadi anda boleh campurkan alfha arbutin yang memang berkesan untuk pudarkan jeragat dan hilangkan parut.

3w Clinic Sunblock cream

Ini paling penting untuk treat jeragat, sapu sunscreen plus pakai dan reapply setiap 2 -3 jam sekali dan sejak pakai bahan pencerah, anda kena pastikan pakai sunscreen. Baru berkesan pada kulit.

IKLAN

Sunscreen tak boleh treat jeragat tetapi boleh halang dari terus naik. Nak selamat pakailah sunscreen!

Haaa… sekarang anda sudah tahun set penjagaan terbaik untuk kulit, bukan? Boleh lah cuba dan jadikan rutin untuk dapatkan kulit bersih tanpa jeragat.

Selain itu:  Syarat Kulit Cantik, Tapi 6 Item Ini Langsung Tak Membantu
Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI