Kebaikan Toner Jepun

Susah betul nak dapatkan toner Jepun ini, cari di drugstore pun asyik habis! Memang laku keras nampaknya, maklumlah ramai yang review kata berkesan dan kulit nampak makin sihat.

Haa… anda tahu tak produk ‘kelahiran’ Jepun ini bukan sahaja menjadi kegemaran di sana. Malah, menjadi pilihan kebanyakan wanita di Malaysia. Kalau masuk ‘kedai hijau’, susah betul nak mendapatkan toner serba boleh ini. Mana-mana pergi, mesti kehabisan stok.

Kebaikan Toner Jepun Pada Kulit, Patutlah Laku Keras!

Kebaikan Toner Jepun Pada Kulit, Patutlah Laku Keras!

Naturie Hatomugi Skin Conditioner dirumus khas untuk menyasarkan pelbagai jenis masalah kulit, seperti mengecilkan pori-pori, garis-garis halus, dan penuaan kulit.

@dianewilfredd 7 Layer Toner Auto Kilat #hatomugiskinconditioner #naturieskinconditioner #naturiehatomugi #facemist #toner #beautyhacks #dianewilfredd ♬ Commando – Mavokali

IKLAN

Lepas itu, produk ini membantu menghilangkan jerawat dan memperbaiki masalah tona kulit tidak sekata.

Kebaikan Toner Jepun Pada Kulit, Patutlah Laku Keras!

IKLAN

Apa yang best sangat, boleh digunakan sebagai toner untuk mengimbangi keasidan kulit, melicinkan kulit, meningkatkan keanjalan kulit dan melembapkan kulit sepanjang hari.

Toner serba boleh ini juga baik untuk mengurangkan kemerahan, jerawat dan parut jerawat. Malah boleh digunakan sebagai face mist untuk menyegarkan kulit.

IKLAN
@hanishazi 3 Hacks guna Naturie Hatomugi #tiktokmalaysia #beautyhacks #skincarehacks #hanistips ♬ Jaymes Young – Happiest Year – iSupplement.id

Teksturnya yang ringan dan bebas daripada bahan perwarna serta wangian ini sangat sesuai untuk kesemua jenis kulit. Best, bukan?

Nak tahu  sejauh mana berkesan toner Jepun ini, anda kena lah dapatkan dan cuba pakai sendiri!

Kredit video: dianewifredd & hanishazi

Selain itu:  Rebus Herba Terpilih Termasuk Kurma Cina, Minuman Alternatif Bantu 'Boost' Tenaga Musim Panas
Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI