Turun Berat Tanpa Ambil Produk

Tak mudah nak turun kilo tanpa mengambil sebarang produk, apatah lagi kalau anda jenis yang suka makan macam-macam.

Nak-nak bulan Ramadan, pasti juadah pemanis mulut sangat menggoda. Semua akan nampak sedap dan ‘seksi’.

Namun kalau anda selongkar perkongsian daripada Nur Izzani, pasti anda juga akan rasa mahu nekad turunkan berat sebelum raya.

Apa yang menarik, dia dapat hapuskan banyak kilo selepas menjaga gaya pemakanannya. Haaa… nak tahu macam mana, jemput baca ya.

Turun Kilo Tanpa Ambil Produk, Ini Cara Paling Berkesan!

IKLAN

Turun Berat Tanpa Ambil Produk, Ini Cara Paling Berkesan!

Slowly but surely and consistent is the key. Diet jaga makan sahaja buat suku-suku separuh. Tak bersenam sebab malas. Nasib baik nak kurus tak perlu bersenam tapi kalau nak fit, lebih baik anda bersenam juga ya.

Mula diet bulan 7 tahun lepas. Diet sebab nak sihat. Gemuk tu tak sihat undang banyak penyakit. Gemuk buat badan cepat penat and berjalan pun semput. Gemuk susah nak cari baju cantik-cantik dan gemuk nampak tua!

Turun Kilo Tanpa Ambil Produk, Ini Cara Paling Berkesan!

IKLAN

Bulan pertama cut gula dan air manis dulu. And surprisingly berat banyak turun. Elakkan makan berkuah banjir.

Turun Kilo Tanpa Ambil Produk, Ini Cara Paling Berkesan!

IKLAN

Makan real food sahaja no fast food. Tetapkan cheatday seminggu sekali untuk makan fast food atau kek yang manis-manis tu. Pernah dalam fasa berat statik tak turun-turun.

Itu maknanya kena ubah lagi cara pemakanan. Sebab badan dah boleh terima cara pemakanan kita. Selebihnya sabar dan konsisten . Pernah je diet kelaut. Tapi cepat-cepat start over. Sebab yang gemuk tu bila kita makan banyak hari-hari.

Okay, jangan putus asa ya! Pastikan anda dapat berat idaman yang anda mahu dan ambil peluang Ramadan ini untuk amalkan gaya pemakanan sihat sampai bila-bila.

Selain itu:  Guna Kaedah Intermittent Fasting Untuk Capai Berat Ideal. Akhirnya Gadis Ini Teruja Gayakan Baju Raya!

Semoga berjaya capai impian nak kurus!

Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI