Datuk Syafinaz

Baru-baru ini penyanyi dan guru vokal, Datuk Syafinaz Selamat mendapat perhatian warganet apabila tampil sopan dalam sebuah perkongsian di media sosial miliknya.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Syafinaz memuat naik satu rakaman video yang memaparkan dia sedang membuat promosi mengenai sebuah karnival.

Datuk Syafinaz Dipuji Cantik Bertudung, Tak Nampak Langsung Umur Dah 50an

 

IKLAN

Lebih menarik perhatian, dalam rakaman tersebut pelantun lagu Ingin Bersamamu itu tampil sopan dengan mengenakan hijab serba gelap.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata peminat meluahkan rasa teruja melihat penampilan Syafinaz yang sopan berhijab itu. 

Malah ramai juga mengagumi kecantikan penyanyi itu yang kekal jelita biarpun usianya kini mencecah 50 tahun.

IKLAN

Amalan Cantik

Berkongsi sedikit tentang amalan kecantikan, Datuk Syafinaz seorang yang mengamalkan pakai mask muka dengan kerap.

Datuk Syafinaz Dipuji Cantik Bertudung, Tak Nampak Langsung Umur Dah 50an

IKLAN

“Saya selalu memakai mask muka. saya tidak tipu apabila saya cakap saya mempunyai lebih 10 jenis mask, tak kira mahal atau murah, saya akan beli dan pakai.

“Kadang dalam sehari saya memakai mask sebanyak dua kali. Dan saya juga memastikan setiap pagi saya bangun tidur, saya akan minum dua gelas air kosong,” ujarnya.

Jadi melihat kecantikan kulit Syafinaz dalam usia 50an, anda juga boleh biasakan pakai mask. Tak perlu setiap hari tetapi cukup anda biasakan pakai walau dalam dua kali seminggu.

Selain itu:  Lepas 3 Bulan Berjaya Dapat Berat Ideal. Gadis Ini Kongsi 20 Menu Diet Diamalkan!