Tidak dinafikan bagi mereka yang melahirkan anak secara pembedahan pasti sukar untuk menurunkan berat badan seperti sebelumnya.

Kedaaan ini menyebabkan proses untuk mendapat saiz badan ideal sedikit susah, apatah lagi dalam masa sama perlu menjaga pemakanan.

Perkongsian dari seorang sahabat di Grup Diet Suku-Suku Separuh Lora Dash memberitahu cara mudah untuk membuang lemak di bahagian perut terutama bagi mereka yang melahirkan anak secara pembedahan.

Sebelum ini dia juga mempunyai berat 78kg berjaya menurunkan badan menjadi 58kg dengan menghilangkan 20kg berat asal.

Cara Buang Lemak Perut Lepas Lahirkan Anak

Hi korang nak share tips abs sexy.

Sis beranak Czer and memang susah nak buang lemak kat perut ni. Tapi sis dah tried resepi ni seminggu sebelum tido and bangun tido.

Memang lancar proses pembuangan pepagi dan body rasa ringan je walaupun datang bulan. Takde bloated and sakit pinggang.

IKLAN

Resepi ni bagus untuk buang water retention. Senang je..

Korang amek sebiji apple hijau , daun celery dan sebiji lemon. Lemon itu kupas dulu kulit. apple hijau tak payah kupas kulit tu. Blend semua and minum sebelum tidur.

Memang sedap badan bangun tidur tak rasa sakit badan sebab celery memang bagus untuk anti inflammatory.

IKLAN

Calories pun rendah dalam 60kalori je and penuh fibre and korang tak akan rasa cravings dan selalu rasa kenyang.

Lemon memang bagus untuk cut sugar. Apple hijau pula memang bagus untuk fibre and detoxs. Try lahh seminggu sure perut kempis !

New routine new result. Good luck !!

IKLAN

Lora Dash
Mak Anak Satu Secara Pembedahan Czer
#kuruskayakonfiden

Artikel Berkaitan:

Amal Minum Campuran Susu Kunyit Badam Madu Sebelum Tidur. Rahsia Kulit Glowing, Pinkish & Awet Muda!

Rupanya Seseorang Boleh Dapat 2 Penyakit Mental. Wanita Kongsi Pengalaman Hidap Anxiety Disorder 4 Tahun Lalu!

Bahaya Kanser Payudara Pada Wanita. Kena Tahu Umur Berapa Sesuai Lakukan Ujian Mamogram!