Bella

Beauty with brain, Bella atau nama sebenarnya Sophea Isabella, 12, dilihat semakin cantik dengan berlesung pipit di wajahnya.

Bukan dianugerahkan wajah yang cantik seperti ibunya, anak perempuan Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina ini sangat bijak. Buktinya dia telah berangkat ke Oxford, United Kingdom untuk Program Kepimpinan baru-baru ini.

Bella Layak Digelar Beauty With Brain

Bella Layak Digelar Beauty With Brain, Hebat Anak Dr Sheikh Muszaphar!

Menurut Dr Sheikh, anak perempuannya itu terpilih untuk mengikuti satu program kepimpinan di universiti berkenaan.

IKLAN

“Bella kini sudah 12 tahun dan terpilih ke Universiti Oxford untuk Program Kepimpinan selama seminggu. Beliau nampak bersemangat, saya yang sedih.

“Ingatkan ada tujuh anak tak kisah akan lepaskan seorang. Rupa-rupanya saya saya salah. Menusuk kalbu. Sayang awak Bella, Semoga dapat menimba ilmu di sana,” luahnya menerusi kapsyen.

IKLAN

Perkongsian suami kesayangan Datin Dr Halina Mohd Yunos tersebut meraih perhatian warga maya.

Bella Layak Digelar Beauty With Brain, Hebat Anak Dr Sheikh Muszaphar!

IKLAN

Ada juga yang memuji penampilan beliau kini yang tampak tinggi lampai dan lebih manis. Sekarang pun sudah nampak kerata kelebihannya, apatah dewasa nanti. Hebat Dr Sheikh dan isterinya mendidik anak-anaknya.

Untuk rekod, Dr Sheikh Muszaphar dan isteri, Dr Halina, dikurniakan tujuh cahaya mata iaitu Sophea Isabella, Sophea Natasha, Sheikh Adam, Sheikh Noah, Sheikh Eusoff, Sophea Emilia dan Sheikh Muhammad.

Sumber: Instagram drsheikhmuszaphar

Selain itu:  Cantik Pandangan Neelofa, "Istiqamah Itu Berat Yang Ringan Cuma Istirehat..."
Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI