Aisha Retno diserang panic attack

Rupanya penyanyi wanita, Aisha Retno diserang panic attack selepas menyempurnakan persembahan ‘terbang’ pada Anugerah Juara Lagu ke-38 (AJL38).

Aisha Retno Diserang Panic Attack

Aisha Retno Diserang Panic Attack Selepas Persembahan, Penat Terlampau Jadi Punca

Menerusi portal hiburan, pemilik nama lengkap Sharifah Aisha Retno Sayed Sipulijam, 23, itu keletihan membuat persiapan menghadapi malam kemuncak itu mungkin menjadi faktor yang mencetuskan situasi tidak dijangka.

“Kita tak tahu apa yang berlaku kepada tubuh badan kita. Mungkin juga saya kepenatan, jadi apabila Allah cakap sesuatu akan berlaku, perkara itu akan berlaku.

IKLAN

Aisha Retno Diserang Panic Attack Selepas Persembahan, Penat Terlampau Jadi Punca

“Alhamdulillah situasi itu terkawal dan saya bersyukur segala-gala persediaan yang dibuat sebaik Sutera diumumkan layak ke AJL 38 berjalan lancar.

“Ikutkan memang sepanjang tempoh tiga bulan sejak pengumuman barisan finalis masa saya padat, tetapi saya dapat bantuan pasukan yang cekap,” katanya.

IKLAN

Okay Dengan Ketinggian Tapi Tak Selesa Dengan Kelajuan

Aisha Retno Diserang Panic Attack Selepas Persembahan, Penat Terlampau Jadi Punca

Pada masa yang sama, pemenang tempat kedua AJL 38 menerusi lagu Sutera itu turut berkongsi perasaan bangga dapat sebaris dengan dua idolanya iaitu Amir Jahari dan Aina Abdul.

IKLAN

Aksi Aisha yang memilih konsep Puteri Jawa ilham bersama ibunya, Jean Retno Aryani memukau penonton apabila ‘terbang’ setinggi 30 kaki menggunakan kabel pada penutup persembahan.

Menurut penyanyi itu, dia tidak gemuruh berada dalam posisi ‘melayang’ kerana menyukai ketinggian, namun kurang selesa terhadap kelajuan.

 

Selain itu:  Ambil Buahan & Sayuran Ini Sebagai Ganti Suplemen Dalam Diet Harian. Lebih Jimat & Selamat!
Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI