selena gomez pakai toner

Baru-baru ini, Selena Gomez berkongsi video pakai toner menerusi laman TikTok dan ramai yang teruja apabila melihat penyanyi cantik manis ini tampil dengan rutin yang diamalkan sebelum bersolek.

Lagi pun ramai mengakui keberkesanan Paula’Choice, lebih-lebih lagi untuk Skin Perfecting 2% BHA Liquid Salicylic Acid Exfoliant. Bagus untuk melindungi skin barrier dan menyembuh serta menenangkan jerawat. Memang love!

Toner Selena Gomez Pakai, Ini Cara Prep Muka Sebelum Bersolek

Toner Selena Gomez Pakai, Ini Cara Prep Muka Sebelum Bersolek

Rutin Selena tak rumit, tapi nak di-highlight pada langkah toner, yang mana Selena meggunakan produk hype Paula’s Choice Advanced Replenishing Toner with Hyaluronic Acid (botol berwarna biru).

IKLAN

Apa kelainan toner ini? 

Advanced Replenishing Toner ialah formula super penghidratan yang diperkaya dengan asid lemak omega penting dan kuat. Kajian antioksidan menunjukkan boleh membantu kulit kelihatan lebih muda sambil melindungi dan menyuburkan penghalang kulit (skin barrier).

Ini adalah langkah penting dalam mana-mana rutin penjagaan kulit untuk memperbaharui kulit selepas pembersihan. Juga boleh membantu menghilangkan kesan solekan terakhir. Patutlah menjadi pilihan Selena, produk holy-grail rupanya.

IKLAN

Toner unik ini menyediakan elemen penting yang diperlukan oleh penuaan kulit untuk membantu mengurangkan penampilan kedutan, meningkatkan keanjalan dan memperbaiki tona kulit yang tidak sekata.

Toner Selena Gomez Pakai, Ini Cara Prep Muka Sebelum Bersolek

IKLAN

Macam mana nak guna?

Selepas pembersihan, sapukan toner pada pad kapas dan sapukan perlahan-lahan pada muka dan leher. Ikuti dengan baki rutin penjagaan kulit pagi atau malam. Untuk waktu siang, pakai dengan krim pelindung matahari spektrum luas SPF 30 atau lebih tinggi.

Jadi kalau anda berminat nak bersolek wajah bagi nampak glowing macam Selena Gomez, pastikan ada sebotol toner.  Salah satu yang terbaik adalah Paula’s Choice Advanced Replenishing Toner with Hyaluronic Acid.

Jangan skip langkar sapu toner untuk kunci kelembapan pada kulit ya!

Selain itu:  Jangan Salah Beli. Ini Caranya Pilih Skincare Sesuai Dengan Kulit Wajah Elak Kulit Berjerawat!
Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI