Lingkaran Hitam Bawah Mata

Agak sukar nak hilangkan lingkaran hitam bawah mata tetapi kalau anda rajin, boleh cuba cara paling mudah dan jimat ini.

Apa yang menarik, petua Puan Aisyah Badar Bajrai ini cuma guna dua bahan mudah tetapi berkesan.

Anda pejam mata pun boleh buat. Tak perlu nak sukat guna penimbang bagai. Anda hanya kacau-kacau terus siap.

Serum Rawat Lingkaran Hitam Bawah Mata, Rajin Pakai Kedut Pun Hilang

Okay, jom tengok cara buat dia:

IKLAN

Serum Rawat Lingkaran Hitam Bawah Mata, Rajin Pakai Kedut Pun Hilang

Bahan-bahan;

2 sudu besar gel aloe vera
2 kapsul minyak vitamin E

IKLAN

Cara buat:

Gunting softgel vitamin E, kemudian masukkan minyak dalam aloe vera dan kacau rata-rata. Nanti aloe vera akan jadi warna putih macam dalam gambar tu.

IKLAN

Cara pakai serum ni senang sahaja. Anda ambil calit sikit pada jari, selepas itu sapu lembut-lembut di bawah mata dengan kelopak mata. Pastu biarkan. Tak payah basuh. Pakai 2 kali sehari.

Tapi kalau dark circle anda kategori ‘nazak’, anda wajib konsisten pakai sekurang-kurangnya 2 minggu. Baru nampak kesan.

Serum ni bukan setakat boleh cerahkan gelap bawah mata je tau. Tapi bila konsisten guna, kedut bawah mata pun boleh kurang. Yang penting kena rajin.

Selain itu:  "Cantik Berganda Lepas Berhijab" - Netizen Puji Anak Kris Dayanti, Aurel Hermansyah Tampil Lebih Anggun!
Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI