kulit kering

Tak mudah nak jaga kulit kering dan jeragat, tetapi jika anda mahu pulihkan masalah tersebut, boleh terus dapatkan 4 barang baik ini.

Menurut seorang pengguna yang berkongsi pengalamannya di group
Beli/Sale Apa Dekat Watsons/Guardian/Drugstore Hari Ini. dia berpuas hati dengan hasilnya dan ini pengalamannya selepas memakai beberapa produk.

Kulit Kering Dan Jeragat, Guna 4 Barang Ini Je Untuk Pulihkan

Saya nak bagi review untuk newbie yang baru nak mencuba ya. Saya pengguna 4 produk ni.

Kulit Kering Dan Jeragat, Guna 4 Barang Ini Je Untuk Pulihkan

IKLAN

Produk ini sesuai untuk kulit kering ya. Kulit kering ini biasanya akan ada masalah jeragat, dark spot.

1.Cleanser SENKA

Jenis berbuih yang padat dan byk. Melembap kulit ada double hyaluronic asid. Picit sikit dah cukup. Saya picit macam biji kacang kecil tu. Memang sesuai lah kalau nak jimat banyak. Saya beli harga Rm16 di Guardian.

2. Essence COSMODERM MERAH NO.2

Essence ni dia macam serum tapi kepekatannya cair sikit. Tapi tidak lah cair sangat macam toner. Fungsi 3x melembapkan kulit dan untuk lifting dan firm kulit wajah kita. Bagus sangat saya suka pakai terus meresap dalam kulit. Dalam ini ada bahan Retinol ya. Saya guna tak ada rasa pedih. Yang best bau dia dan cepat meresap tu paling penting. Ada halal jakim lagi. Saya beli ni Rm22 di Guardian.

IKLAN

3. Serum DARK SPOT AXIS – Y

Kulit muka saya memang banyak dark spot. So saya baru cuba produk ni baru 3 hari. Serum ni pun best juga cepat meresap dalam kulit. Boleh dapat di drugstore, shopee atau TikTok.

4. Sunscreen AQUA

Memang jatuh cinta dengan produk aqua ni. Lama dah cari serum yang sesuai dengan kulit muka. Bagi muka saya cerah dan ton sekata. Memang tak tinggal lah sunscreen ni. Kadang malam pun rasa nak pakai je. Best tekstur dia meresap terus dalam kulit tak ada whitecaste bagai tu. Elok la.. saya beli RM35 Guardian.

IKLAN
Selain itu:  Tak Perlu Rawatan Mahal. Ini Rahsia Mudah, Kekal Cantik Kala Musim Panas Melampau!

Ini saya pakai siang ikut step 1234. Malam add on mosturizer Aiken ganti dengan sunscreen. Ini review jujur dari hati.

Hah, macam menarik, bukan? Selepas ini boleh lah jadikan salah satu koleksi di atas meja mekap anda!

 

Lubuk konten Kesihatan dan penjagaan diri segalanya di seeNI. Rapi kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI