Oleh kerana sering mengikuti page di media sosial Diet Suku-Suku Separuh memberi kesedaran kepadanya untuk menurunkan berat badan cara lebih sihat.

Setelah lima bulan melakukan diet, wanita ini akhirnya berjaya meleyapkan hingga 18 kg berat badan berbanding sebelum ini.

Malah dia juga kini sudah boleh menukar size baru dari 42 kepada 36 saja. Bukan itu saja badan juga jadi ringan dan lebih penting dapat dukung anak tanpa rasa penat.

Ayuh ikuti perkongsian sahabat Diet Suku-Suku Separuh, Siti Farah yang mengamalkan cara lebih sihat.

Turun 18KG, Terus Dapat Pakai Baju Size Kecil

Terima kasih sangat2 group ni SBB menyedarkan saya. Best rupanya diet ini. Bila follow dsss ni..

IKLAN

Alhamdulillah ada sedikit perubahan sepanjang 5bulan ++ .Ada penurunan Dari weight Dan banyak jugak fat/inch loss.

Sebelum

Seluar Dari saiz 42 sekarang dah tukar ke 36 now dah rasa longgar Sikit 36 Pon. Syukur Alhamdulillah badan Pon Rasa ringan sangat.

Bila berjalan dah boleh dukung anak kecik. Dulu memang kalau boleh tak mahu dukung anak sambil jalan Sebab memang tak larat,penat, dan mengah bila jalan..

IKLAN

Banyak lagi nak kena buang lemak ini. Moga saya dan kita semua yang sedang berjuang terus bersemangat untuk terus sihat

Ada perubahan

Edit post:
– Senaman yang hari-hari saya buat Zumba,skipping,brisk walk 
– Pagi, petang kadang-kadang Malam Pon buat sekejap
– Makan memang follow dsss ini kadang-kadang eat clean,Ada Hari kelaut jugak kadang-kadang
– Air Manis memang cut terus, air yang ada caffeine pun memang tak ambik langsung
– Ini saja yang saya amalkan. Jangan fokus dekat loss weight tapi fokus dekat inch/fat loss 
– Yang penting Jangan stress-stress. Diet santai dann enjoy ja..nak makan apa makan saja ikut calories badan masing-masing ok..

IKLAN
Berat terkini

Artikel Berkaitan:

“Buat Rutin Yang Simple, Tak Perlu Sampai 10 Step” – Petua Mudah Anzalna Jaga Kecantikan Wajah

Lepas Penyakit Datang, Tekad Diet. Lepas 2 Tahun Pasangan Berjaya Lenyapkan 10KG Guna Kaedah Simple!

Manfaat Asam Jawa Untuk Kesihatan & Kecantikan. Boleh Dimakan Begitu Saja Atau Dibuat Jus!